SON DAKİKA HABERİ | İsrail'in Gazze'ye yönelik aralıksız katliamı sürerken Türkiye'den peş peşe tepkiler geliyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Gazze için yoğun diplomasi trafiği sürdürürken insani felaketin önlenmesi için de harekete geçildi.
23.18 İsrail, Netanyahu'nun savaş kabinesini toplayarak ordu yetkilileri ile acil bir toplantı yaptığını açıkladı.
22.16 Filistin, İsrail'in bombalaması sonucu Gazze'de 176 okul hasar gördüğünü, 30 okulun ise hizmet dışı kaldığını duyurdu.
19.54 Mısır Ordu Sözcüsü Albay Garip Abdulhafız da olaya ilişkin yazılı açıklamasında, "Gazze Şeridi'nde devam eden çatışmalar esnasında sınırın karşı hattındaki bir İsrail tankından yanlışlıkla atılan top mermisi parçaları Mısır sınır gözetleme kulelerinden birine isabet etti." bilgisini paylaştı.
18.50 Gazze'deki Sağlık Bakanlığı: Hastanelere yakıt temin edilmemesi, 38'i çocuk 1100 böbrek yetmezliği hastasının hayatını tehdit edecektir
16.21 YAKIT BAĞIŞI ÇAĞRISI
Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, akaryakıt istasyonu sahiplerini ve elinde az miktar da olsa yakıt bulunanları, hastanelere bağış yapmaya çağırdı.
15:36 REFAH SINIR KAPISINDA HAREKETLİLİK
BM bayraklı yakıt tankerleri Mısır'dan Gazze'ye giriş yapıyor
15.06 3 GÜN İÇİNDE BİTECEK!
BM: Gazze Şeridi'nde yakıtımız 3 gün içinde bitecek. Yakıt olmadan su, çalışan hastane ve fırınlar olmayacak, insani yardım da olmaz.
13.50: Filistin Sağlık Bakanlığı: İsrail'in yaptığı saldırılarda 4 bin 651 Filistinli hayatını kaybederken 14 bin 245 kişi ise yaralandı.
12.43: İSRAİL BM OKULUNU VURDU
İsrail Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu
İsrail bu kez sivillerin sığındığı bir okulu vurdu | Video
09.01 İSRAİL 14 YERLEŞİM YERİNİ DAHA BOŞALTIYOR
Lübnan sınırındaki çatışmaların ardından İsrail, 14 yerleşim yerini daha boşaltma kararı aldı. Söz konusu yerleşim yerleri Shanir, Dan, Beit Hillel, Shaar Yishuv, Gosher, Liman, Mitzvah, Ilon, Goren, Garnot HaGilil, İbn Menachem, Sasa, Tsivbon ve Ramot Naftali olarak açıklandı.