TEMIZ gıda savunucusu ve peynir üreticisi İlhan Koçulu, Nathalie Stroyanof Suda (Beyaz Fırın), Uğur Erdoğan (Servet Şekerleme) ve Gözde Küçük Adıyaman (Elit Çikolata) gibi köklü markaların yeni nesil liderlerinin de katılımıyla gerçekleşen bir panel oturumuna da ev sahipliği yapan lansmanda, temiz gıdanın nasıl üretildiği, üretimde kadınların rolü ve köklü gıda markalarının var oluş hikâyeleri masaya yatırıldı. Tarımdan tüketime kadar uzanan gıda zincirine ilgi duyan, sektörde kendine herhangi bir rol edinmiş veya sorumluluk almak isteyen tüm birey ve kurumları her geçen gün büyüyen topluluğuna davet eden Avrupa Birliği EIT Food Hub Türkiye partneri FoodBack içerik, etkinlik ve projelerini www.foodback.co sitesinden ve Foodback sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.