Türk Hava Yolları (THY) ikramda Economy ile Business Class yolcularına aynı kalitede hizmet sunmak için kolları sıvadı. Hedeflerini SABAH'a anlatan Genel Müdür Temel Kotil "Perdenin arkası ile önü arasındaki ikram kalitesi farkını ortadan kaldıracağız. Yani Business ile Economy Class yolcu arasında herhangi bir ikram kalitesi farkı olmayacak" dedi. 10 bin metre yükseklikte Economy Class uçan yolculara Türk kahvesi ve demleme çay ikram etmeye başlayacaklarını anlatan Kotil, şöyle konuştu: "Şu an 257 noktaya uçuyoruz. 2023'te hedefimiz bu sayıyı 501'e çıkarmak. Dünyada en çok noktaya uçan havayolu şirketiyiz."
HEDEFE BİRLİKTE VARIRIZ
Kotil, geldikleri başarılı noktayı zirveye taşımak istediklerini, bu hedef ve amaç doğrultusunda hep beraber el ele çalıştıklarını anlattı. Kotil, "Çalışmalarını sürdürdüğümüz yeniliklerle 2023 hedeflerimize hep beraber ulaşacağız" diye konuştu. Kotil, taze sıkılmış meyve suyu uygulamasını bütün yolculara sunmaya başladıklarını anlattı.
UÇAK RÖTARLARINA ENGEL OLDUK
THY Genel Müdürü Temel Kotil, cep telefonu numarasını bütün personelle paylaştığını belirterek, "Biz büyük ve başarılı bir aileyiz. Geldiğimiz noktada personelimizin büyük emeği var. Hep birlikte şirketimizi daha da ileriye götereceğiz. Çalışanlarımız sıkıntıları ve önerileri için her zaman beni arayabiliyorlar" dedi. Uçak rötarları konusunda büyük yol aldıklarını da anlatan Kotil, "Sabiha Gökçen ve Esenboğa Havaalanı'ndan yaptığımız uluslararası uçuşlarda gecikmelere büyük ölçüde engel olduk. Yeni havaalanları hizmete açıldıkça başarı ve kalitemiz artarak devam edecektir" diye konuştu.