Libya'nın eski lideri Muammer Kaddafi'ye yönelik yaptırımlar sebebiyle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından geçen yıl el konulan bankanın 2010'da 23,3 milyon lira olan net kârı geçen yıl 47,8 milyon liraya çıktı. 2011 yılının ikinci yarısında koltuğa oturan Genel Müdür Osman Arslan, önemli başarılara imza attı.
A&T Bank'ın ilk Türk genel müdürü olan Arslan'ın döneminde bankanın aktif toplamı da 1 milyar 200 milyon liradan 3 milyar 90 milyon liraya yükseldi.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) 31 Aralık 2011 tarihli verilerine göre banka, kârlılığın yanı sıra kullandırdığı kredilerde de önemli gelişme gösterdi. 2010 yılı sonunda toplam 495,7 milyon lira olan kredi hacmi geçen yıl sonunda 868,7 milyon liraya çıktı. Yeni yönetimle birlikte özkaynaklarda da önemli miktarda artış gösterdi. 2010 yılı sonunda 313,7 milyon lira olan özkaynak toplamı geçen yıl sonunda 361,6 milyon liraya yükseldi.
Zaman gazetesinin haberine göre; aktiflerinin değeri 18 milyar doları aşan, Libya Merkez Bankası'nın yüzde 100 sahibi olduğu The Libyan Foreign Bank, A&T Bank'ın en büyük ortağı. A&T Bank'ın yaklaşık yüzde 36'sında ise İş Bankası ve Ziraat Bankası hissedar olarak yer alıyor. Bankanın, İstanbul'daki merkez şubesinin yanı sıra Kozyatağı, Güneşli, Ankara, Gaziantep, Kayseri ve Konya şubeleri bulunuyor. Libya eski lideri Kaddafi'nin devrilmesinin ardından geçiş hükümetinin bankaya yönelik kararı henüz netleşmese de 2012 yılı Mart ayı içerisinde (bu ay sonuna kadar) yeni yönetimin şekilleneceği belirtiliyor.
Kaddafi sonrasındaki yeni dönemde bankanın Türkiye'de daha hızlı bir büyüme süreci içerisine gireceğine dikkat çeken bankaya yakın kaynaklar, Kuzey Afrika'daki sermaye birikiminin yanı sıra Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden Arap Türk Bankası aracılığı ile önemli miktarda sermaye çekilebileceğine dikkat çekiyor. Yönetim değişikliği olana kadar A&T Bank'ın sorumluluğu Tasarruf Mevduatı ve Sigorta Fonu'na (TMSF) ait olacak.