Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÖRS

Yavaş yavaş örnekleri artıyor

Erenköy'deki Et'n More, etin içinin pembe ya da kırmızı bırakılmasını açıkça öneren ender mekânlardan. Dükkân'da da kurumamış steak'leri tadabiliyoruz. Art arda hakiki steak house'ların açılacağı haberleri geliyor. Örneğin Maçka Palas'ta yapımı süren Park Hyatt otelinin içinde New York modeli bir steak-house açılacak. Bazı girişimciler de gerekli kalitede sığır eti arayışı içinde. Yakında bizim de Peter Luger ya da Smith&Wolensky düzeyinde steak restoranlarımız olabilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA