ATA AÖF sonuçları sorgulanmaya devam ediyor. Adaylar, 28- 29 Aralık tarihlerindeki güz dönemi final oturumlarına girmelerinin ardından 'ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusunun yanıtı hakkında araştırmalara başladı. Bilindiği üzere soru ve cevaplar yayınlanmıştı. Şimdi ise gözler Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınav sonuçlarına çevrildi. Sınav sonuçları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)'den görüntülenebilecek. Peki ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? Haberimizde, ATA AÖF final sınav sonuçları sorgulama ekranı ve tüm merak edilenler yer alıyor.
28- 29 Aralık tarihlerinde yurt genelinde çeşitli merkezlerde Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen ATA AÖF final sonuçlarının açıklanma tarihi ve merak edilenlere ilişkin tüm detayları öğrenebilirsiniz.
ATA AÖF güz dönemi final sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrenciler Öğrenim Yönetim Sistemi'nde (LMS) yer alan "Sonuç İtirazı" butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 10 Ocak 2020 Cuma günü saat 23:59'a kadar bize iletebilirler.
Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.
Sınav sonuçlarını açıklanınca Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)'den öğrenebilirsiniz.
SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Bütünleme Sınavları: 01- 02 Şubat 2020 tarihlerinde yapılacak.
ATA AÖF final sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı.
Sınav sorularına ve cevaplarına Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) üzerinden ulaşabilirsiniz.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, Açıköğretim Programları uygulayan üniversitelerde (Atatürk Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi) uygulama birliği sağlanması amacıyla Açıköğretim programlarında uygulanması gereken ölçme ve değerlendirme ilkelerini belirleyerek, 18-03-2016 tarih ve 10675850160-106-16196 sayılı yazısıyla bu hususlar üniversitelere dağıtılmış ve bu konuda yasal düzenlemelerin yapılması gerektiği bildirilmiştir.
Adı geçen düzenlemede:
"Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı götürmesi" hükmüne yer vermiştir. Bu nedenle tüm sınavlarda 4 yanlış 1 doğru cevabı götürmektedir. Öğrencinin geçme veya kalma durumunu başarı notu belirler. Tüm sınavlarda 4 yanlış 1 doğru cevabı götürmektedir.