Açıköğretim Fakültesi ATA AÖF bütünleme sınavları için heyecan dorukta! Geçtiğimiz günlerde final sınav sonuçlarına kavuşan ve beklemediği sonuçları aldığını düşünen öğrenciler bütünleme sınavlarına girecek. Aynı zamanda koronavirüs salgını nedeniyle bütünleme sınavları online sistem üzerinden gerçekleşecek. Sınava girecek adaylar onlıne giriş ekranından belli saat aralığında katılım gösterecek. Peki 2020 ATA AÖF bütünleme sınav tarihleri ne zaman? İşte, Açıköğretim ATA AÖF bütünleme sınavı onlıne giriş ekranı ve tüm detaylar…
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sınavları tarihleri belli oldu. Adaylar bütünleme sınavlarına onlıne olarak katılım gösterecek. Öğrenciler, ATA AÖF bütünleme sınavlarına 6-9 Temmuz tarihleri arasında girecek.
İşte ATA AÖF onlıne giriş ekranı ve sınav tarihlerine ilişkin bilgiler
2020 ATA AÖF bütünleme sınavları için Atatürk Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada; sınavların 6-19 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacağı bildirildi. Aynı zamanda koronavirüs salgını nedeniyle bütünleme sınavları online sistem üzerinden gerçekleşecek.
ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ
ATA AÖF bütünleme sınavlarına öğrenciler https://esinav.ataaof.edu.tr/ adresini kullanarak doğrudan erişebilecek.
ATA AÖF bütünleme sınavlarında adaylara 20 soru yöneltilecek. Adaylara sınavlar için 30 dakika süre tanınacak. Her ders için 20 soru sorulacak ve toplamda 30 dakika süre verilecek. Sınav ekranından yer alan sayaçtan öğrenciler kalan süreyi görebilecek. Bütünleme sınavlarında 4 yanlış cevap 1 doğru soruyu götürecek.
Oturum süresi (30 dakika) içerisinde herhangi bir problem ile karşılaşmanız durumunda (elektrik/ internet kesintisi, tarayıcının kapanması vb.), oturum süresi bitmeden aynı sınavın oturumuna tekrar girerek kalan sürenizi kullanabilirsiniz. Ancak 30 dakikadan sonra veya "SINAVI BİTİR" butonuna tıkladığınızda sınavınız tamamlanmış olur ve sınava tekrar giremezsiniz.
Online Bütünleme sınav notunun başarı notuna katkısı %75 oranında olacaktır. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde 4 (dört) yanlış cevap 1 (bir) doğru cevabı geçersiz kılacaktır.