İzmır'de
kurulan Etibol Mantı, 41 metrekarelik yufka atölyesinde başladığı serüvenine bugün 2 bin 800 satış noktası 15 il ve 250 ton üretimi ile aylık 500 ton kapasiteli bir tesis haline geldi. Firmanın krurucusu Serkan Duran, Etibol Mantı'yı kurumsal bir yapıda aile bireyleriyle ileriye taşıyor. Türkiyenin mantıcısı olma yolunda emin adımlar ile yürüdüklerini belirten Serkan Duran, "Geleneksel bir tüketim olan mantıyı pratik tüketim olarak kafe, iş yerleri, zincir marketler ve cateringlere vermekteyiz. 4000 metrekarelik kapalı fabrikamızda tüm kalite kontrol belgeleri üretim izni alınarak tüketici için sağlık ve hijyen koşullarına olağan üstü önem vererek çalışmaktayız" dedi.
'AİLEMİZE YEDİRİYORUZ'
Duran, "Çalışma hayatı mutfakta geçen zamanı kısaltıyor uzun süreli yemek yapma zamanı kalmıyor. Mantı meşakkatli bir yiyecek. Bizim işimiz bu geleneksel yemeği zaman harcamadan pratik bir şekilde sofralara taşımak. Buna ister görülen lüzum yada mantıyı çok sevdiğimizden diyebilirsiniz. İşimizi severek yapıyoruz.ve herkesinde severek tüketip tercih edeceği bir marka olma yolunda çok yol kat ettik, etmeyede devam ediyoruz. Etibol Mantı olarak sadece mantı değil bunun yanında sigara böreği, içli köfte, paçanga böreği ile birlikte mantının 4 çeşidini sunmaktayız. İki çocuğum ve ailelerimiz var biz ürettiğimizi önce kendimiz test ederiz, yemediğimiz yiyemediğimiz bir ürünü tüketicilerimize sunmayız.