Yeni mekanlar keşfetmeye bayılanlardansanız size enfes bir önerim var. Tarabya'daki Le Cuistot Studio. Şefi Carlos aslen Belçikalı. Belçika'da otelcilik eğitimi aldıktan sonra Almanya'da kendi restoranını açmış. Çok kültürlü bir aileden gelmenin avantajıyla tüm dünya mutfaklarına ilgi duymuş. Belçika devlet bakanının özel aşçılığı görevini de başarıyla tamamlamış. Ardından da İstanbul'a âşık olup burada kalmış. Yaklaşık 15 yıldır İstanbul'da yaşıyor. Ve Tarabya'da hem catering hem de restoran hizmeti verdiği Le Cuistot Studio isimli şirin mekanını işletiyor. Enerjisiyle tanışır tanışmaz sizi etkilemeyi başaran bir şef. Yemeklere olan aşkını daha bahsederken seziyorsunuz. Sabah kahvaltı servisiyle açıyor mekanını. Menüde enfes kişleri, kuruvasanlar ve elbette Belçika usulü waffle'lar var. Her hafta sonuna özel gurme menü de hazırlıyor. Sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. Gelelim enfes yemeklerine... Dana ciğeri ve karamelizi elma, ördekli füme salata gibi lezzetler var. Yazarken bile insanın iştahı kabarıyor. Franız usulü steak tartarı ana yemek olarak servis ediyor. Dana şinitzel tabağı da enfes. Ayrıca ev yapımı makarna ve burger çeşitleri de var menüde. Tatlı olarak crepe Suzette ya da Belçika usulü waffle denemenizi tavsiye derim.