Aydın Buharkent ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan 1 adet iş makinesi hibe edildi.
Buharkent Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ederken, araç filosunu da genişletiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Buharkent Belediyesi’ne hibe edilen 1 adet iş makinesi belediye yetkililerine teslim edildi.
Kent genelinde vatandaşların mağdur olmaması ve taleplerin yerine getirilmesi adına çalışmaların aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, hibe edilen iş makinesinin hayırlı olmasını dileyerek “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bakanlığımız tarafından güzel ilçemize hibe edile iş makinemizin de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Aydin Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Aydin Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.