Program kapsamında Türkiye'deki tüm baklava ve tatlı ustalarına ulaşmak istediklerini ifade eden Erhan Özmen, "Amacımız yüzlerce yıllık baklavacılık geleneğini en iyi şekilde geleceğe taşıyacak ustaların ihtiyaçlarına tam olarak karşılık verecek unlar üretmek. Son unlarımızdan Zivago Türkiye'nin hatta dünyanın neresinde baklava üretirseniz üretin mükemmel baklava yapabilecek bir un" dedi.
Yarım asra varan değirmenci bir ailenin 3. Kuşak temsilcisi olduğunu söyleyen Erhan Özmen "Ülkemize yapılacak en büyük fayda kendi alanlarımızda markalar yaratmak, bölgemize değer katmak. Bizler Mezopotamya'nın eşsiz buğdaylarını dünyanın en gelişmiş teknolojilerini kullanarak una dönüştürüyoruz. Tohumdan sofraya gelene kadar bir buğdayın her aşamasından sorumluyuz. Buğdaylar coğrafyamızın hafızası onu geleceğe taşımak, Anadolu kültürünü ölümsüz kılmak demek" diye konuştu.
"Tatlı Buluşmalar" programına Adana ve Mersin bölgesinden 300'e yakın baklava ustası ve işletme sahibi katıldı. "Tatlı Buluşmalar" önümüzdeki günlerde Kayseri ve Ankara programıyla devam edecek.