Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

İstanbul Depremi için ne yapıldı?

AK Parti, İstanbul İl Başkanlığı'nın 'Geleceğim İstanbul' konulu AK Platform toplantısı dün Grand Cevahir Otel'de geniş bir katılımla yapıldı. Gerçekten ciddi bir kalabalık vardı. Açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu yaptı. Sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter, İşadamı İshak Alaton ve diğer konuklar konuştu.
Önemli bir konu tartışma masasına yatırılmıştı; "Geleceğim İstanbul" Ancak bir şeye dikkat çekmek gerekiyor. Konu güzel, konunun konukları ilginç ve önemli, katılım gerçekten yoğun, geriye sadece organizasyonun iyi olması kalıyordu. İşte o konuda başlangıçta yaşanan aksaklıklar olmasaydı, AK Parti İstanbul İl, çok daha iyi bir performansa imza atmış olacaktı.
"Geleceğim İstanbul" toplantısını izleyenlere gelince, AK Parti İstanbul ilçe belediye başkanları ve ilçe teşkilatıları büyük çoğunlukla oradaydı. DYP İstanbul İl Başkanı Faik İçmeli, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Yumakoğulları, DSP'den Murat Levent Özer, BBP'den Aydın Çetiner konuklar arasındaydı.
"Geleceğim İstanbul" toplantısında İstanbul'a ilişkin önemli tesbitler de yapıldı. Ama en dikkat çekici olanı yine depremle ilgiliydi. Işıkara Hoca acı gerçeği şöyle anlattı: "İstanbul'da otoyol, köprü, viyadükler, sanayi kuruluşları ve kamu binaları henüz depreme karşı hazır hale getirilmedi." Peki ne yapıldı acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA