Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Skoko örümcek aldı 1-0

G.Birliği maç öncesi idman yapmasını bile engellemek isteyen Parma'ya cevabını sahada verdi. Skoko'nun Parma kalesinin 90'ına taktığı top kar altında oynanan maçın tek golüydü

UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Gençlerbirliği, İtalya'nın Parma takımını deplasmanda 1-0 yendi. Yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmaya her iki takım da savunma güvenliğini ön planda tutarak başladı. İtalyan ekibi kontrataklarla gol ararken, Gençlerbirliği de defansından çıkardığı uzun topları, hızlı oyuncuları Youla ve Mustafa Özkan ile buluşturarak gol bulmaya çalıştı. Kırmızı- siyahlı takım, Ali Tandoğan ve Serkan'ın da hücum girişimleriyle rakip savunmaya zor anlar yaşattı. İlk 15 dakikada gol arayan G.Birliği idi. Kaçan iki şuttan sonra 15. dakikada Ali Tandoğanın şutu Serkana çarparak Parma kalesinin direğinden dışarı çıktı. 35te Ali Tandoğanın ortasında Youlanın şutunu kaleci Frey son anda önledi. 43te Ali Tandoğanın aşırtma vuruşu üst ağlarda kaldı.

Skoko'nun füzesi
Maçın ikinci yarısında da görüntü aynıydı. G.Birliği hücumda daha çok görünüyor ve kalesinde tehlike yaşanmasına izin vermiyordu. Baskı 59. dakikada sonuç getirdi. Ceza alanının önünden Skoku muhteşem vurdu ve topu Freyin bakışları arasında 90a taktı. Kalan dakikalarda Parmanın beraberlik için cılız atakları sonucu değiştirmedi ve maç tek golle sona erdi. G.Birliği bu sonuçla İtalyada kazanan ilk Türk takımı oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA