Türkiye'nin en iyi haber sitesi
REFİK DURBAŞ

Öğrenciye ceza mı?

Sakarya Üniversitesi Adapazarı Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı bölümünden 2004'te mezun oldum. Fakat 19.07.2002'de YÖK ve ÖSYM'nin aldığı kararla Bilgisayar Programcılığı ve alt bölümlerinin ismi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama olarak değiştirildi. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bu yıl Bilgisayar Programcılığı mezunlarına bir yıl hazırlık okumak şartıyla İşletme bölümüne geçiş hakkı tanıdı. Fakat biz 2004 mezunları, bölümümüzün adı değiştiği için bu haktan yararlanamıyoruz.
Bu konuyla ilgili YÖK ve AÖF'ü aradığımda herkes bu haksızlığı başka birisinin üstüne yıkıyor. Ben 1. sınıfı okurken adı değiştirildi, ben de Bilgisayar Programcılığı olarak bu bölüme başladım. Onların arasındaki anlaşmazlığın cezasını ben ve benim gibi bu yıl mezun olan kişiler mi çekmeli?
GÜLŞAH ŞİRİN

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA