Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Özak ile Şener başarıyı paylaşır

A.Ç: Faruk Özak'ı sen benden iyi tanırsın. Benim tanıdığım kadarıyla adamlığıyla, futbol bilgisi ve iyi niyetiyle Trabzonspor için çok önemli bir isim idi. Şimdi siyasete girdi. Başkan Sadri Şener; ama Trabzon'u birlikte yönetiyorlar. Başarılı tabloda Özak ve Şener'in katkısını nasıl değerlendiriyorsun? Yarın bir şampiyonlukta, olmaz ama, Özak ile Şener arasında başarıyı paylaşmakta bir sorun çıkar mı?
İ.G: Geçtiğimiz dönemlerde "yönetme yetkisini" ele alan yöneticilerin bu beceriden yoksun olduklarını gözlemledik. Bu yüzden, gerek kurumsal gerekse sportif anlamda büyük yetersizlikler gösterdiler ve Trabzonspor sıradanlaştı. Bu yönetim, bu gidişi değiştirdi. Başarının paylaşımında bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Çünkü Sayın Özak, bu yönetimin oluşumundan transferlere kadar kulübe katkı yapan bir isim. Bugüne kadar kaptanlıktan, başkanlığa kadar Trabzonspor camiasının her kademesinde var. Dışarıda kaldığı zamanlarda bile Trabzonspor'a büyük katkılar yaptığını herkes biliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA