Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Aydınus'u beğenmeyenler

Maçın birkaç saat sonrasında ATV'deydik. Kazım Ağabey (Kanat)
birinci dakikada maçın hakemi Fırat Aydınus'u eleştirdi. Takdir haklarını Fenerbahçe lehine kullandığını söyledi. Dünkü gazeteleri okuduğumda, Beşiktaş yenilgisindeki hakem faktörünü yazan başka meslekdaşlarım da olduğunu gördüm.
Lig TV'nin gönderdiği 6 dakikalık uzun özetlerdeki tartışmalı pozisyonlarda, Aydınus'un Fenerbahçe lehine kullandığı tek takdir hakkı bulamadık. Üstelik vermediklerini tespit ettik.
Fenerbahçe'nin isyanını alaya alanların, kapalının üstüne astıkları emziklerin kimin ağzında olduğunu görerek şaşırdık açıkçası.
Sonra, lig boyunca Beşiktaş'ın maçlarındaki hakem kararları ile Aydınus'unkiler karşılaştırılınca, aradaki farkı görerek bu yorumlara hak verdim. Doğru dürüst bir hakemle karşılaşmaları için aradan 31 hafta geçmesi gerekiyormuş. Selçuk Dereli'ye tek laf etmeyenlerin, Aydınus'dan şikayetçi olmaları normal.
Doğru hakem, doğru kadro ve doğru değişikliklerle Fenerbahçe'nin de yenilmeyeceği ortaya çıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA