Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Rakip olan gidiyor

Fenerbahçeli olacaksanız, Aziz Yıldırım'ın dediklerini yapacak, söylediklerini onaylayacak, onu eleştirmeyecek ve rakip olmayacaksınız. Yıldırım'ın kendi hazırladığı Haysiyet Divanı, Saran'ı kulüpten ihraç etti. Bu kararı disiplin suçu ile ilişkilendirdi. Halbuki şikayet evrakta usulsüzlük yapmaktı. Bu olay nasıl disiplin suçu oldu ve 'kulübü zarara uğratmadığı halde' denilerek nasıl ihraç kararı alındı, bilinmiyor.
Yine muhalif Tahir Kıran'ı
'teşvik' demeci nedeniyle kulüpten ihraç eden aynı Haysiyet Divanı, asbaşkan Mahmut Uslu'nun TV'de yayınlanan "Başkası teşvik primi vermişse, biz de vermişizdir" demecini gayriciddi bulduğunu açıklıyor.
Bu olay F.Bahçe'nin artık F.Bahçeliler'in değil, Aziz Yıldırımcılar'ın olduğunun kanıtıdır. Aslında kulübün 100. yılı değil, Yıldırımspor'un dokuzuncu senesi kutlanmaktadır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA