3-4 adet nektarin, 1 adet portakal, 4 yemek kaşığı agave şurubu, 3 yemek kaşığı süzme yoğurt, 2 yemek kaşığı yoğurt.
Nektarinlerin çekirdeklerini çıkarın ve kabuğuyla birlikte dilimleyip blendıra atın. Bir portakalın suyunu ekleyin. İki kaşık şurubu da ekleyip tamamen pürüzsüz bir püre haline getirin.
Bir kapta yoğurtları pürüzsüz bir karışım oluncaya kadar çırpın ve üzerine kalan şurubu ilave edin. Uygun kalıpların üçte birini yoğurtla doldurup, üzerine nektarin püresini ekleyin. Bu şekilde dondurucuya koyup, bir saat sonra tam ortalarına çubuklar saplayın. En az dört saat derin dondurucuda bekleyen dondurulmuş meyveleri kalıptan çıkarıp, servis yapın.