Mübarek Ramazan ayının huzurunu ve mutluluğunu yaşarken bu ayda en önemli konulardan bir tanesi sahur ve iftar menüsü olmaktadır. Ramazan ayının 4.gününnde "Bugün ne pişirsem?" sorusuna yanıt arayanların sayısı sabah saatlerinden itibaren artmaya başladı. Sofralarda hem sağlıklı hem lezzetli hem de besleyici gıdaların yer almasına dikkat çeken uzmanlar özellikle iftarın su, hurma ya da zeytin ile açıldıktan sonra hafif bir çorba ile başlanması gerektiğinin altını çiziyor. Buna göre; sağlıklı iftar menüsü nasıl hazırlanır? Bugün ne pişirsem?
Ramazan ayı 4.gün iftar menüsü merak ediliyor. Konu ile ilgili araştırmalar sürerken en lezzeli ve doyurucu iftar menüsü hazırlamak isteyenler tüm detaylara haberimizin içeriğinden ulaşabilirler.
Bugün ne pişirsem?
YAYLA ÇORBASI TARİFİ
YAPILIŞI
FIRINDA TAVUK TARİFİ
MALZEMELER:
HAZIRLANIŞI:
ÇOBAN SALATA TARİFİ
ÇOBAN SALATASI İÇİN MALZEMELER:
ÇOBAN SALATASI YAPILIŞI:
KADAYIFLI MUHALLEBİ TARİFİ
Kadayıflı muhallebi tatlısı yaparken muhallebi için gerekli malzemeler
KADAYIFLI MUHALLEBİ TARİFİ YAPILIŞI