Bursa'da bir işletmeci köpekbalığından sucuk yaptı. 2 hafta ağları yırtan ve güçlükle yakalanan köpekbalığı, tarihi Kayhan Çarşısı'ndaki Bedir balıkçısında sergilendikten sonra sucuk haline getirilerek satışına başlandı.
Satışa başlanılan sucuklara vatandaşlar rağbet gösterirken, sucukların çoğunun tükendiği öğrenildi. Restoran işletmecisi Deniz Ünlütürk, sucuğun yarısından sucuk yaptığını ve 25 kangal sucuk elde ettiğini belirterek, kilosunu 40 TL'den sattıklarını söyledi.
Yaklaşık 2 hafta önce balığın yakalandığını ifade eden Ünlütürk, 'Halkımıza sergiledik. Etinden satışlarımız başladı. Şuanda şiş olarak satışa yapıyoruz. Kayserili olduğumuz için içimizde sucuk kültürü var. Bunun için sucuk yapmak istedik. Vatandaşlar köpek balığı sucuğuna ilgi gösteriyor. Sucuklar tükenmek üzere. Elimizde kısıtlı olarak kaldı. Lezzet anlamında diğer sucuklarla fark yok. Balık eti biraz farklı olduğu için gayet lezzetli oldu' şeklinde konuştu.