İstanbul'un
Şişli ilçesinde tanınmış estetik polikliniklerinden biri olan, saç ekimi ve kozmetik cerrahi alanında hizmet veren Fatih Köse Kliniği, ilginç bir olayla gündeme geldi. 2002 yılında kurulan kliniğin sahibi Fatih Köse, 25 Kasım günü Şişli'de Esentepe Mahallesi Dergiler Sokak'taki iş yerine gelerek odasına çıktı. O sırada odada eşi T.K.'nin de bulunduğu öğrenildi.
"ACİL EKİP GÖNDERİN"
Polikliniğin sessizliği, bir süre sonra odadan yükselen bağırma sesleriyle bozuldu. Gelen sesler üzerine üst kata çıkan çalışanlar, Köse ile eşi arasında tartışma yaşandığına tanık oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine çalışanlar polise ve 112 Acil'e haber vererek, "Yetişin, patron eşini rehin aldı. Öldürecek, acil ekip gönderin" diyerek ihbarda bulundu.
"GELMEYİN KENDİMİ ATARIM"
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Fatih Köse ile görüştüklerinde farklı bir tabloyla karşılaştı. Köse'nin, "Gelmeyin kendimi atarım" diyerek polisleri telkin ettiği öğrenildi. Bir süre ikna çalışması yürüten ekipler, Köse'yi sakinleştirerek bulunduğu kattan aşağı indirdi.
"DARP EDİLDİM ŞİKAYETÇİYİM"
Olayın ardından ifade veren T.K., tartışma sırasında hakarete uğradığını ve darp edildiğini öne sürerek eşinden şikâyetçi oldu. Polis ekiplerinin klinikte yaptığı aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.