DEV ORGANİZASYON'A KATILIM 3 BİN KİŞİYİ GEÇECEK…
1.Türk Mutfağı Zirvesi'nin tanıtım toplantısında konuşma yapan Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyon Başkanı Aykut Yenice, 1 ile 4 Aralık tarihinde Antalya'da gerçekleşecek dev organizasyonda Türk yeme içme sanatının önde gelen uzmanları ile "Arama Konferansı" çerçevesinde Türk Mutfağının geleceğini belirleyecek yol haritasını hazırlama şansını da bulacaklarını söyledi.
Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay'ın da desteklediği dev organizasyonda katılımcı sayısı olarak 3 bin kişiyi geçmesi beklenirken sektörle ilgili akademisyenler, gurmeler, bakanlık ve yetkililerin yanı sıra 144 kalemde sektöre hizmet ve ürün tedariki konusunda çalışan firmaların da lokantacılar odasına kayıtlı üyeler ile ikili görüşmeler yapılması imkanı doğacak…
İşletmeler aynı zamanda Turizm ve Kültür Bakanlığımızın yönetmeliğine uygun bir biçimde tefrişatı ve mutfaklarında güvenilir gıda kullanımları yönünde Profesyonel gıda, içecek, mutfak ekipmanları tedarikçilerinin açtığı standlarda yeni teknolojiler ve ürünler konusunda ikili görüşmeler yapıp kendi ihtiyaçlarını temin etme fırsatı da yakalamış olacaklar…