Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazandı.
Konyaspor'a galibiyeti getiren golü 45. dakikada Uğurcan Yazğılı kaydetti.
BEŞİKTAŞ İKİ KEZ DİREĞE TAKILDI
Beşiktaş, Konyaspor ile karşı karşıya geldiği maçta iki kez direğe takıldı. Siyah-beyazlı takımda Gedson 43. dakikada kaleyi cepheden gören bir noktadan çok sert bir şut çıkardı. Meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına geri döndü. 45. dakikada ise Masuaku'nun ortasında Chamberlain'in kafa vuruşu üst direkten döndü.
KONYASPOR MAÇI 9 KİŞİ BİTİRDİ
Ev sahibi ekip maçı 9 kişi tamamladı. Melih Bostan, 27. dakikada Gabriel Paulista'ya yaptığı müdahale sonrası doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Alassane Ndao ise 65. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve Konyaspor mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
Beşiktaş bu sonucun ardından 44 puanda kaldı. Konyaspor ise puanını 31'e yükselterek önemli bir galibiyet aldı.Siyah-beyazlı takım milli ara sonrası Galatasaray'ı konuk edecek. Konyaspor ise Gaziantep FK'yı ağırlayacak.
BEŞİKTAŞ'TAN KÖTÜ SERİ
Beşiktaş, Süper Lig'de rakibinin kırmızı kart gördüğü son beş maçın hiçbirini kazanamadı. Beşiktaş ayrıca tarihinde ilk kez 9 kişi kalan bir rakibine mağlup oldu. İşte o maçlar;
0-1 vs Konyaspor
1-2 vs Gaziantep FK
0-0 vs Samsunspor
1-3 vs Kasımpaşa
1-1 vs Trabzonspor