KORONAVIRÜS gölgesi altında yaşadığımız şu günlerde Usla, işinin gereğini günün şartlarına göre yapmaya odaklanıyor ve asla karamsarlığa kapılmıyor. Şu sıralar Root adını verdikleri dijital dergi ile gastronomi tutkunlarına ulaşan Usla Akademi, yaklaşık 11 yıldır Türkiye'de gastronomi dünyasına taze kan kazandırıyor. Usla yetkileri, Root dergisi hakkında ise şu açıklamayı yaptı: "Ülkemizin soft power'ı olan gastronomi yükselişte. Kolektif zeka ve emek ürünü sürdürülebilir eğitimin örneği olan akademimizde şef ve pastacı adayı tüm öğrencilerimize önce kendi gastronomik değerlerimizi öğretiyoruz. Bu rengarenk gastronomi yolculuğumuzda okuyucularımızla birlikte keşfedelim, lezzetine birlikte varalım. Damak tadlarımız birlikte şenlensin, mutfak kültürümüz, toprak bilincimiz birlikte zenginleşsin istiyoruz."