3 adet elma
4 yemek kaşığı esmer şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
2 adet yumurta
1/3 su bardağı kepekli un
1/2 su bardağı yulaf ezmesi
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı Hindistan cevizi
1 adet limonun suyu
1/2 su bardağı fındık
Yapılışı: Öncelikle elmaların kabuklarını soyup küp küp doğruyoruz ve diriliğini çok kaybetmeyecek şekilde haşlıyoruz. Yumurtaları çırpıyoruz ve şeker ilavesiyle çırpmaya devam ediyoruz. Diğer malzemelerle birlikte hepsini birleştiriyoruz. Yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine bir kaşık yardımı ile bisküvi hamurunu döküyoruz ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.
Pişince ılınmasını bekliyoruz ve bir bardak süt ile afiyetle yiyoruz.