BOĞAZ'DA YEMEK ŞÖLENİ
Boğaz'ın en güzel noktalarından Ortaköy'deki Feriye Lokantası, bayramda İstanbul'un keyfini sürmek isteyenler için kahvaltıdan akşam yemeğine kadar özel tatlar sunuyor.
HER YÖREDEN YEMEK
Modernize edilmiş Türk mutfağında her zaman damak zevkini ön planda tutan Feriye; zengin mönüsünde İstanbul klasiklerine, yöresel mutfakların vazgeçilmezlerine, Güneydoğu Anadolu ve Ege mutfağına da yer veriyor.
MUHTEŞEM BRUNCH
Harika bir manzaraya sahip olan Moda Teras, brunch için tercih edilebilecek mekanlar arasında yer alıyor.
10.00-14.00 ARASI
Konuklarını 10.00 ile 14.00 saatleri arasında ağırlayan mekanın kahvaltı büfesinde; açık ve kapalı reçeller, çeşit çeşit peynirler, zeytin ve jambon çeşitleri, 10 ayrı salata ve 10 çeşit meze bulunuyor. Moda Teras'ın sıcaklarında ise et, tavuk, krep ve börek çeşitleri yer alıyor.
TAVUĞU HİÇ RENKLİ YEDİNİZ Mİ?
Zincir tavuk restoranlarının en yeni markası Hen Coops, ilk şubesini Ataşehir'deki Andromeda Residence'da açtı. Sağlıklı ve doyurucu lezzetleri görsel şölen eşliğinde sunan Hen Coops, sebze ve meyve özleriyle elde edilen rengarenk tavuk mönüleriyle dikkat çekiyor.
ET SEVENLERE ÖZEL
No Seven Kasap ve Steak House; bayram için özel bir mönü sunuyor. Tek kişilik ve iki kişilik seçeneklere sahip menülerde; No Seven üretimi sosis, dana beykın, patates-soğan garnitürlü 400 gramlık etler, salata ve İtalyan Şiraz şarabı 'Nero Davola' yer alıyor. No Seven Kasap ve Steak House'un bayram özel menüleri, 21 Kasım'a kadar kişi başı 60 liraya tadılabilecek.
HEM EĞLENCE HEM YEMEK İÇİN
Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde üç yıldan bu yana hizmet veren meyhane Lipsi kış sezonunu açtı. Pazar ve Pazartesi günleri hariç her gün Kosta ve grubunun sahneye çıktığı Lipsi'nin fiks mönüsünde dokuz başlangıç mezesi masanıza geliyor. Pazı sarma, Arnavut ciğeri ve peynirli börek de sıcak sıcak servis ediliyor.
KIŞA ÖZEL MÖNÜ
Erenköy'de Türk ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerini sunan FooD&Co., kışa özel menüsü ile dikkat çekiyor. Mönüde öne çıkan lezzetler arasında; vişne ve portakallı zeytinyağlı yaprak sarma, Portekiz usulü karides, tavuklu pizza, mantarlı fettucine, Meksika usulü tavuk dürüm, yeşil mercimek, beyaz peynirli salata ve Antakya usulü çorba gibi tatlar bulunuyor.