SON DAKİKA | İşadamı Yusuf Yadoğlu rüşvet çarkını anlattı! Cafer Mahiroğlu işe aracılık etti: Rant tezgâhı Halk TV’de kuruldu
Son dakika haberi: İşadamı Yusuf Yadoğlu, İBB’deki rüşvet çarkını anlattı. Yadoğlu, Halk TV’deki toplantıda, işletmecisi olduğu İETT garajındaki malzemelerin satışına zorlandığını söyledi. Ayrıca Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in firari oğlu Mustafa Gökhan Böcek'in bir daire ve 25 milyon TL rüşvet istediğini itiraf etti.
Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında itirafçı olan işadamı Yusuf Yadoğlu, 2021 yılına kadar işletmesini yürüttüğü İETT'ye ait Ayazağa Garajı'ndaki malzemelerin satışı sürecini ayrıntılı olarak anlattı.

"HALK TV BİNASINDA BULUŞTUK"
İstanbul'da devam eden yolsuzluk soruşturmasında itirafçı olan İş İnsanı Yusuf Yadoğlu, 2021 yılına kadar işletmeciliğini yaptığı İETT'ye ait garajdaki malzemelerinin yeni işletmeci Ulaşım A.Ş.'ye satışı için Halk TV'nin firari sahibi Cafer Mahiroğlu'nun iş takibi yaptı.

Mahiroğlu'nun aracılığıyla Özgür Karabat ve Ulaşım A.Ş.'nin sahibi Remzi Baka ile Halk TV'nin Bakırköy'deki binasında bir araya geldiklerini söyleyen Yusuf Yadoğlu, görüşmede Cafer Mahiroğlu'nun Remzi Baka'ya hitaben "Hem adamın işini almışsınız hem de malzemelerini ölü fiyatına almak istiyorsunuz.










