CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Brüksel'de skandal sözler: Erdoğan’a baskı yapmıyorsunuz!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin yönetimindeki belediyelerde dönen rüşvet çarkına ses çıkartmadı. Görevini yapan hakim ve savcılara tehditler yağdıran Özel, her fırsatta Batılı ülkelere giderek Türkiye’yi şikayet etmeye kalktı. Bugün de Avrupa Sosyalist Partisi AB Zirvesi Liderler Hazırlık Toplantısı'na katılan Özel, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları hakkında tek bir savunma yapmadı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı AB’ye şikayet edip adeta müdahale çağrısı yaptı: Erdoğan’a baskı yapmıyorsunuz!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Brüksel’de skandal sözler: Erdoğan’a baskı yapmıyorsunuz!

Cumhuriyet Halk Partili belediyelerine yönelik yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarında her gün yeni bir detay ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Brüksel’de skandal sözler: Erdoğan’a baskı yapmıyorsunuz!

Genel Başkan Özgür Özel ise itirafçıların ifadeleri ile rüşvet aldığı açık açık kanıtlanan belediye başkanlarına sahip çıktı. Şimdilerde 30 Haziran'da görülecek olan şaibeli kurultay davası nedeniyle büyük panik yaşayan Özgür Özel, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen Avrupa Sosyalist Partisi (PES) Avrupa Birliği (AB) Zirvesi Liderler Hazırlık Toplantısı'na katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Brüksel’de skandal sözler: Erdoğan’a baskı yapmıyorsunuz!

TÜRKİYE'Yİ AB'YE ŞİKAYET ETTİ!

Toplantıda söz alan Özgür Özel, Türkiye'yi ve Başkan Erdoğan'ı şikayet ederek yine şaşırtmadı. Yolsuzluk ve terör soruşturması kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu'na destek çıkan Özel, AB ülkelerine açık açık "Türkiye'ye baskı" çağrısı yaptı. "Burada gösterilen kıymetli gayretler çok önemlidir. Ancak Erdoğan'ın uluslararası toplumda AB'den ve AB'ye üye ülkelerden hissetmesi gereken basıncın yüzde 10'unu bile hissettiğini ifade etsem yanlış olur. Erdoğan, şu an Türkiye'nin sahibi gibi davranmakta.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Brüksel’de skandal sözler: Erdoğan’a baskı yapmıyorsunuz!

"AVRUPA'DAKİ ÜLKELER ERDOĞAN'I ALTERNATİFSİZ GÖRÜYOR"

Maalesef Avrupa'daki ülkeler, o ülkelerin yöneticileri, Erdoğan'ı alternatifsiz ve ilanihaye Türkiye'nin lideri gibi gördükleri ve bunu ona da hissettirdikleri için, bu onu iç politikada elverişle kullanmaya ve 'Erdoğan'dan başka dünyanın bir seçeneği yok, Erdoğan'dan vazgeçmezler' izlenimini iç politikada kullanmaya devam etmektedir" ifadelerini kullandı.