İşte deprem provokatörü Gökhan Özbek ve 23 derece'nin kirli ilişki yumağı!
CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gökhan Özbek'in sahibi olduğu 23 derece sitesi deprem sürecinde de bir provokasyon merkezi görevi üstlendi. 23 derece hesabından Twitter'da algı operasyonlarına girişen Kripto FETÖ'cü Gökhan Özbek'in geçmişten bugüne kurduğu kirli ilişkiler ve yakın olduğu kişiler ise dikkat çekici. Milleti devlete karşı kışkırtmaya çalışan Gökhan Özbek ve sahibi olduğu 23 derece'nin geldiği noktaya kadar bir hayli kirli ilişkiler ağı kurduğu ortaya çıktı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye devlet ve milletiyle bir seferberlik ruhu başlattı. Asrın felaketinin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Diğer taraftan kirli odaklar yine provokasyon ve algı operasyonu peşinde koşmaktan geri durmadı.
Bu odakların merkezindeki isimlerden Gökhan Özbek ve sahibi olduğu 23 derece sitesi ve Twitter hesabı ise hayli dikkat çekici ve şüpheli ilişkiler ağına sahip.
GİRİP ÇIKMADIĞI DELİK YOK!
Abese İrca isimli Twitter hesabı Özbek ve 23 derece'nin bu kirli geçmişini gözler önüne serdi.
Söz konusu Twitter hesabından şu paylaşımlar yapıldı:
23 Derece isimli kanalizasyonun kapağını biraz daha aralayalım. Bu hesabı "işleten" Gökhan Özbek isminde çok girift ilişkileri olan tekinsiz bir tip. Girip çıkmadığı delik, bağlantıda olmadığı kimse yok adamın. Ben size bunlardan birkaçını hatırlatayım.
MİLLETiN PARASINI DOLANDIRDILAR!
Ruling isimli bu hesabın dolandırıcı olduğu, farklı pek çok hesabın sahibi Salim Çamurdan isminde birisine ait olduğu ortaya çıkmıştı. O hesaplardan birisi de uzun yıllar kadın taklidi yapan Süreyya Olcayto isminde başka bir dolandırıcılık hesabıydı.
DURUMA GÖRE ATATÜRKÇÜ, ULUSALCI, HDPLİ, FETÖ'CÜ, KHK'LI!
'Köy okullarına yardım yapıyoruz' diye milletten para toplayıp milyonlarca lira ceplemişti. İşte bu dolandırıcı 23 Derece'nin eski içerik üreticisi. Bunlar hem Atatürkçü, hem ulusalcı, hem HDP'li, hem KHK'lıları savunuyorlar. Kimin eli kimin içeriğinde belli değil.