İsrail Büyükelçiliği’ne tepki yağdı: Yüzsüzlüğün Nirvanası! Pes
Türkiye’deki İsrail Büyükelçiliği, işgalci İsrail polisi sanki Mescid-i Aksa’ya saldırmamış, tahrip etmemiş, Müslümanlara zarar vermemiş, öldürmemiş, Mescid-i Aksa’da ağaç yakılmamış gibi davranarak şaşkına çeviren bir paylaşımda bulundu. İsrail güçleri Filistinlilere Ramazan Bayramı’nda saldırılarını sürdürürken İsrail Büyükelçiliği resmi Twitter hesabından “Her bayram olduğu gibi Müslümanlar bugün de Kudüs'te Mescid-i Aksa'da bayram namazı kıldılar ve Ramazan Bayramı'nı kutladılar. Bütün terör saldırılarına rağmen, tüm dinlerin mensuplarının inanç ve ibadet özgürlüğünü ve güvenliğini koruma konusundaki kararlılığımızı yineliyoruz” ifadelerini kullandı. Bu paylaşıma sosyal medyadan tepki yağdı.
Mescid-i Aksa'ya baskını gerçekleştiren işgalci terör devleti İsrail polisi, gaz bombaları ve plastik mermilerle Filistinlilere saldırmış, yaşanan olaylar sonrasında Mescid-i Aksa'da bir ağaç işgalci İsrail polislerin attığı gaz bombası sonucu yanmıştı.
"KÖKÜNÜZÜ KAZIYACAĞIZ"
Yahudiler ise Burak duvarından Mescid-i Aksa'da yanan ağacı sevinç çığlıklarıyla izlemiş, "Kökünüzü kazıyacağız" şarkı sözleri eşliğinde eğlenmişti. İşgalci terör devleti İsrail, Mescid-i Aksa baskını sonrasında Filistinlilere katliamlarını sürdürdü, Gazze'ye ise saldırı düzenledi, birçok Müslüman'ın ölümüne neden oldu.
YÜZSÜNLÜĞÜN BÖYLESİ! İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ NE PAYLAŞTI?
Türkiye'deki İsrail Büyükelçiliği ise insanları şaşkına çeviren bir paylaşımda bulundu. Sanki İsrail polisi Mescid-i Aksa'ya saldırmamış, tahrip etmemiş, Müslümanlara zarar vermemiş, öldürmemiş, topraklarını işgal etmemiş ve Mescid-i Aksa'da ağaç yakılmamış gibi davrandı. İsrail güçleri Müslümanlara Ramazan Bayramı'nda saldırıları sürdürürken sosyal medya hesaplarından "Her bayram olduğu gibi Müslümanlar bugün de Kudüs'te Mescid-i Aksa'da bayram namazı kıldılar ve Ramazan Bayramı'nı kutladılar. Bütün terör saldırılarına rağmen, tüm dinlerin mensuplarının inanç ve ibadet özgürlüğünü ve güvenliğini koruma konusundaki kararlılığımızı yineliyoruz" ifadelerini kullandı.
SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI
İsrail Büyükelçiliği'nin resmi Twitter hesabından paylaştığı "Her bayram olduğu gibi Müslümanlar bugün de Kudüs'te Mescid-i Aksa'da bayram namazı kıldılar ve Ramazan Bayramı'nı kutladılar. Bütün terör saldırılarına rağmen, tüm dinlerin mensuplarının inanç ve ibadet özgürlüğünü ve güvenliğini koruma konusundaki kararlılığımızı yineliyoruz" ifadelerine sosyal medyadan tepki yağdı.