Cumhuriyet Halk Partisi'nde kavga da kaos da bitmedi. CHP, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan değişim tartışmaları ile kurultaya gitti.
ZİHNİYET AYNI İSİMLER FARKLI!
Özgür Özel, bir dönem uğruna gözyaşı döktüğü Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ekrem İmamoğlu'nun da desteğiyle devirdi. Genel başkanlık koltuğuna oturan Özgür Özel, sıraladığı vaatlere rağmen CHP'de zihniyet değil yalnızca isimler değişti.
Eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun izinden giderek terör suçlusu Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam gönderen Özgür Özel'in yerel seçim planları çıkmaza girdi.
KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA KOŞTU!
Ekrem İmamoğlu'nun baskısı nedeniyle partide 'eş başkan' konumuna düşen Özgür Özel, en kritik ilçelerde bile aday belirleyemedi. İYİ Parti'nin kapıyı kapattı, DEM Parti'nin ise resti çektiği Özgür Özel, İmamoğlu'yla da arası açılınca çaresiz kalıp yönünü eski genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na çevirdi.
GÖRÜŞMEYİ ÖZEL TALEP ETTİ
Özgür Özel, kurultay öncesi tüm kararlarını eleştirdiği Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüşme talep etti. İşte o kritik görüşme dün akşam Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde gerçekleşti.