CHP’nin ikiyüzlülüğü! Ağaç katliamını yapan yandaş olunca sözde çevreciler suspus
Muğla Akbelen'de köylülerle tartışıp, jandarmayı kovalayan ve adeta terör estiren CHP'nin ikiyüzlülüğü yine Muğla'da ortaya çıktı. CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi, geçen Mart'ta Güneş Enerjisi Santrali kurmak için Menteşe'nin Denizova köyünde, bölgede ender yetişen asırlık palamut ve meşe ağaçları katletti. Köylüler, yıllardır koruduğu yaklaşık 80 ağacın kesilmesine tepki gösterdi. Kendi belediyelerinin bu ağaç katliamına sesiz kalan CHP'liler, eylemlerini sürdürmek için, Akbelen Ormanına kamp kurdu.
CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl Güneş Enerjisi Santrali kurmaya karar verdi.
Yer olarak ise büyükşehir olduktan sonra belediyeye geçen ve Menteşe ilçesine bağlı Denizova köyünde bulunan bir arazi seçildi.
Geçen Mart'ta araziye gelen Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, köylülerin belediyeye geçmeden önce yıllardır ortak alan olarak kullandıkları arazideki asırlık palamut ağaçlarını kesti.
Köylüler, yıllardır korudukları yaklaşık 80 ağacın kesilmesine tepki gösterirken, kimseden destek göremedi.
SÖZDE ÇEVRECİLER
Bu katliama sessiz kalan CHP, Akbelen Ormanı'nda gün yüzüne çıktı.
Hayrettin ŞAŞMAZ