CHP’de bildiri krizi: Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerden Özgür Özel’e imza tepkisi!

CHP'de şimdi de bildiri krizi patladı. Genel Başkan Özgür Özel, ittifak ortağı DEM Partisi'nden yana taraf aldı. 12 evladımızın şehit olduğu gün TBMM'de hazırlanan ve terörü lanetleyen ortak bildiriye imza atmadı! Bu tavrı, parti içinde tepkiyle karşılandı. Milletvekilleri 'İmza atılmalıydı' diyerek Özgür Özel'e eleştiri yağdırdı. Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerin ise "Kemal Bey imza atılmamasından rahatsız" dediği ortaya çıktı.

01 CHP’de bildiri krizi: Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerden Özgür Özel’e imza tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde değişim vaatleri sözde kaldı… Yeni genel başkan Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun izinden giderek kürsüden terör suçluları Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam yolladı.

02 CHP’de bildiri krizi: Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerden Özgür Özel’e imza tepkisi!

DEM PARTİSİ'NİN KAPISINDAN AYRILMADI!

Yerel seçimlerde, terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HEDEP yani yeni ismiyle DEM Parti ile ittifak yapmak için çalışmalara başladı. DEM Partisi yöneticileriyle kapalı kapılar ardında pazarlık yaptı.

03 CHP’de bildiri krizi: Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerden Özgür Özel’e imza tepkisi!

BİLDİRİYE İMZA ATMADI

Türkiye, 12 şehidine ağlarken Özgür Özel, DEM Partisi ile birlik olup TBMM'de terörü lanetleyen ortak bildiriye imza atmadı. Kirli ittifakın bir kez daha gün yüzüne çıktığı bu tutuma, tepki yağdı. Özgür Özel'e kendi partisinden bile tepki vardı.

04 CHP’de bildiri krizi: Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerden Özgür Özel’e imza tepkisi!

CHP'DE BİLDİRİ KRİZİ ÇIKTI

Milliyet'in haberine göre CHP'nin dünkü grup toplantısında TBMM'de şehitler için ortak bildiriye imza atmama kararının gerekçeleri tartışıldı.

05 CHP’de bildiri krizi: Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerden Özgür Özel’e imza tepkisi!

Bazı vekillerin 'imza atmamız lazımdı' diyerek Özgür Özel'e tepki gösterdiği iddiası ortaya atıldı.

06 CHP’de bildiri krizi: Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerden Özgür Özel’e imza tepkisi!

Hatta Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerin de "Kemal Bey bildiriye imza atılmamasından dolayı rahatsız. İmza atılması gerektiğini söylüyor" dediği ortaya çıktı.