Son dakika haber: MEB tablet başvurusu yapanlar dikkat! Bakan Selçuk'tan açıklama geldi
Son dakika haberler: MEB tablet başvurusu yapan öğrencileri yakından ilgilendiren haber geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) 500 bin tablet dağıtımı hakkında son dakika açıklamalar yapan Bakan Ziya Selçuk, 5'inci faz tablet dağıtımı ile 359 bin 120 öğrencinin, aylık 25 GB internet paketi ile ücretsiz tabletlere kavuştuğunu duyurdu.

Son dakika haberi…Milli Eğitim Bakanlığının (MEB), uzaktan eğitime tablet desteğinde 5'inci faz dağıtımları ile 45 bin 620 öğrenciye daha tablet bilgisayarları ulaştırıldı.

MEB TABLET DAĞITIMI İÇİN 5. FAZ BUGÜN BAŞLADI
MEB'den yapılan açıklamada, özel sektör kuruluşları ve sivil insiyatiflerin de katkısıyla gerçekleşen 150 bin cihazlık desteğe ilave olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tedarik edilen 500 bin tablet bilgisayarın sevkiyat ve dağıtım sürecinde 5'inci fazın bugün başladığı belirtildi.
Açıklamada, uzaktan eğitime tablet desteğinde 5'inci faz dağıtımları ile 45 bin 620 öğrenciye daha tablet bilgisayarların ulaştığı bildirildi.

AY SONUNA KADAR TABLET DAĞITIMINDA 500 BİNE ULAŞILACAK
Yeni faz ile 500 bin tabletten 359 bin 120'sinin sahiplerine ulaşmış olacağı belirtilen açıklamada, haftalık gerçekleştirilecek gönderimlerle ay sonunda 500 bin tabletin dağıtımının tamamlanacağı duyuruldu.