Son dakika | Kritik toplantı Türkiye'de! Bakan Akar ev sahipliği yapacak; masada 2 konu var
Son dakika haberi: Türkiye, İtalya ve İngiltere savunma bakanları üçlü toplantıda bir araya gelecek. İstabul'da yapılacak görüşmede savunma ve bölgesel güvenlik konularının yanı sıra Rusya-Ukrayna savaşında yaşananlar ve Ukrayna'daki son durum da ele alınacak.
![Son dakika | Kritik toplantı Türkiye’de! Bakan Akar ev sahipliği yapacak; masada 2 konu var](https://iasbh.tmgrup.com.tr/c34fe9/752/395/0/0/800/420?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2022/04/08/son-dakika-bakan-akarin-ev-sahipliginde-italya-ve-ingiltere-savunma-bakanlari-uclu-toplantida-bir-araya-gelece-1649404735708.jpg)
Son dakika haberleri: İtalya Savunma Bakanı Lorenzo Guerini ve İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenecek üçlü toplantıya katılacak.
![Son dakika | Kritik toplantı Türkiye’de! Bakan Akar ev sahipliği yapacak; masada 2 konu var](https://iasbh.tmgrup.com.tr/4b6b13/0/0/0/0/864/486?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2022/04/08/son-dakika-kritik-toplanti-turkiyede-bakan-akar-ev-sahipligi-yapacak-masada-2-konu-var-1649405189367.jpg&mw=600)
UKRAYNA'DA YAŞANANLAR ELE ALINACAK
Ülkeler arasında savunma ve güvenlik alanındaki ilişkilerle bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunulacak toplantıda Ukrayna bağlamındaki gelişmelerin de ele alınması bekleniyor.