
ismail eren
13.10.2006 16:32:59
Bu bir rastantı değil bence neden bu zamana kadar diğeryazarlarımız alamamısta şimdi veriliyor bu ödül. Tabiki orhan pamuk gibi kişiler ödülleri hep alırlar ondan daha iyileri olsa bile çünkü bu ülkenin kendi çıkarlarını düşünmeyip açık vermemizi sağlayan adamlar ,gerçi bu bir açık değil, alacaktır.bence orhan pamuk'un soykırım hakkındaki görüşleri ödül almasına neden olmustur.fransada soykırım kabul edildi ve orhan pamuk nobel ödülü aldı vay be bu raslantı bence esek sansı. helal olsun sana pamuk bole odüllerin devamını diliyorum. ama turkiyeyi karalamadan al. zaten o zaman alabilirmisin bilemem.

mehmet buhur
13.10.2006 12:00:43
Bence gündemi değiştirip,Fransa meclisinin aldığı karara karşı tepkileri azaltmak ve dikkatleri başka yöne çekmek için düzenlenmiş bir komplodür.Çünkü AB ve onun gibi benzeri kuruluşlar hiç bir zaman Türkiye'nin lehine olan durumlarda
karar ve ödül vermezler.Mutlaka Türkiye'nin aleyhine olan durumlarda karar ve ödül verirlerki hem ülkeye zarar vermiş olsunlar,hem de ülke düşmanlığı için prim vererek başka düşmanlıklar için yeni zeminler oluştursunlar.

SUNA ŞİMŞEK
13.10.2006 11:02:25
sevgili orhan pamuk
umarim ömür boyu başarılı olursunuz.eminim sizde diğer aydınlarımız gibi cumhuriyetten yana ve aydın düşünceden asla taviz vermeyen kişisiniz umarım bu daima böyle kalır.sakın yılmayın.çünkü bizler sizin yanınızdayız.yanlız değilsiniz aydın insan.sizlerde yanlız değilsiniz diğer aydın yazarlarımız.umarim türkiyeyi satanlara bir ders olur bu ödül.bu türkiye sizlerle var sizlerlede olacak.80 lerde neysek şimdide öyleyiz.başarılarınızın devamını diler tebrik ederim.