|
 |
|
 |
Dünya Basını: Rumlar'ın oyu AB'ye pis darbe
El Pais: Referandum sonuçları KKTC'nin uluslararası tanınmasına yol açabilir. Rum kesiminin hayır demesi içler acısı bir durumdur.
Christian Science Monitor: Referandum sonuçlarıyla Avrupa Birliği'nin Türkiye'nin birliği dahil edilmemesi konusunda hiçbir özürü kalmadı.
Guardian: Rumlar referandum sonuçlarıyla hesaplaşmaya başladı. Rumlar için AB'ye girmenin en kötü yolu yaşanacak. AB de Rumlar'ı kabul ettiği güne yanıyor olmalı.
Independent: AB'nin genişleme sürecine Kıbrıs gölgesi düştü. Referandum sonucu genişmele sürecinin ilk büyük krizi. Avrupa'da Rumlar'a karşı büyük bir öfke yaşanıyor.
Berliner Kurier: Rumlar'ın "hayır"ı özellikle bir zamanlar bölünmüş olan Almanya'da anlayışla karşılanmıyor.
Le Soir: Rumlar'ın hayır oyu kullanması Avrupa Birliği açısından pis bir darbe. AB tuzağa düşürüldü.
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|