Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar neşesi

Bu haftaki Pazar Neşemiz Aydın Ezel'den..
Yaşlı bir çiftçi kendisine çarpan kamyondan davacıydı..
Şöförün avukatı "Efendim, bu adam kaza yerine gelen polis, kendisine durumunu sorduğu zaman 'Çok iyiyim' demişti. Şimdi aradan bunca zaman geçtikten sonra tazminat istiyor. Lütfen kazadan sonra polise iyi olduğunu söyleyip söylemediğini sorar mısınız" dedi.
Hâkim "Bir dakika. Önce olayı başından sonuna duymak istiyorum" dedi ve çiftçiye söz verdi..
Çiftçi anlattı..
"Bu adamın kamyonu traktörüme çarptığında, ben bir hendeğe, traktöre bağlı arkamızdan gelen Sarıkız başka bir hendeğe savrulduk. Sersemlemiş bir halde yatarken, diğer taraftan Sarıkız'ın yanık yanık böğürmelerini duyabiliyordum. Belli ki çok acı çekiyordu. O sırada geçmekte olan polis ekibi durdu ve memurlardan birisi gidip diğer hendekte yatan Sarıkız'a baktı. Sonra da tabancasını çıkarttı ve inlemekte olan ineğimi iki kaşının ortasından vurdu. Ardından elinde dumanı tüten tabancası ile yanıma geldi ve bana 'Sen nasılsın Amca' diye sordu. Siz olsanız ne cevap verirdiniz?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA