Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Puan cetvelinde hakemler yarışıyor!..

"Dört saat meditasyon yapmış Aykut Kocaman" dedi, Haşmet.. Çok iyi işler yapmaya gitti Anadolu'ya.. Ama yapamıyor.. Yaptırmıyorlar.. Bir hakem çıkıyor.. Bir düdük, bir kart.. Tüm emekler yok oluyor..
Mehmet Demirkol iyi niyetli genç arkadaşımız..
"Bunun çözümü yayıncı kuruluşun tüm maçları vermesi" dedi.. Her maçı herkes seyretmeli.. "O zaman hem hakemler kendilerine çeki düzen verirler, hem de biz maçın sonucunu hakem hatalarının ne kadar etkilediğini görürüz ." Hakemlerin yayına falan baktıkları yok..
Fener ve Galatasaray'ın tüm maçlarının ekranda olması, ligin liderini, sonunda şampiyonunu değiştirecek kadar Fener lehinde olmasını ne derece etkiliyor?..
İşte son hafta..
Galatasaray berbat, Galatasaray rezil oynadı.. Sahaya futbolun "F"sini koyamadan, pozisyona bile giremeden iki puan kaybetti, Fener'in yenildiği hafta..
Tamam.. Tamam da..
Musa Çözen'in ekrana getirdiği bir pozisyon var. Galatasaray korner atıyor.. Top kaleye şandelleniyor.. Ümit Karan ve kaleci hamle yaparken, Hakkı, Ümit'e arkasından sarılıyor, kucaklıyor, yere atıyor ve kaleci topu rahatça alıyor.
Penaltı.. Hem de buz gibi..
Bugüne dek bir gazetede, bir maç yazısı, yorumu, ya da haftalık özette izine rastladınız mı, bu çok net penaltının verilmeyişinin..
Hakemler her hafta Fener lehine ya da Galatasaray aleyhine, doğrudan tabelaya yansıyan hatalar yapmaya devam ediyorlar ve uzaktan, bir hem suçlu, hem güçlü ağlıyor.. Medya yüzünden hakemler Fener aleyhine dönüyorlarmış.. Sevsinler..
Tamam.. Durum anlaşıldı. Hakemler Fener'i şampiyon yapmakta kararlı..
Ama lütfetsinler, hiç değilse, nerdeyse 12 takımın kıran kırana yarıştığı küme düşme mücadelesine bu kadar etkili girmesinler.. Bu hafta Samsun ve Konya'nın başına gelenler bir daha kimsenin başına gelmesin.. Kümede kalmayı ilgilendiren 6 maçta feci hakem hataları var. Aslında bunlara "hata" demek belki saf dillik.. Medyada kıyamet kopuyor..
Peki adaleti kim sağlayacak?.. Mustafa Çulcu'nun hakem komitesi..
Hani bir hafta önce Galatasaray'ın penaltısını vermeyip, ertesi hafta Fener önünde Samsun'u perişan eden Serdar Tatlı'ya anında sahiplenen Çulcu..
Hakemlerin notlarını açıklamayı yasaklayıp, rezaletleri kapalı kapılar ardına sokan Çulcu..
Haluk Ulusoy, yetkisi altında bulunan Merkez Hakem Komitesi'ni en kısa zamanda ele almazsa, bu fırtına onu da götürür, iyi bilsin.. Ligin sonu çok, ama çok feci gelişmelere gebe!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA