Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Ayşenur Aslan

Ayşenur Aslan'ı iyi bir gazeteci olarak bilirim. Her sabah, "Medya Mahallesi"nde, basını ele alıyor; kıyasıya eleştiriyor. İyi de yapıyor. İnsan hatasını görüp, kendisine bu şekilde çeki düzen verebilir. Ama o zaman, Ayşenur da, peşin hükümden kurtulmalı. Geçen gün kulaklarıma inanamadım. "Taraf gazetesinde çıkan haberlerin % 90'ı yalan" demez mi! Ahmet Altan, hemen karşılık verdi: "Haberlerin % 90'ının yalan olduğunu ispat et, ben de Taraf'ı kapatayım."
Taraf, Ergenekon'la, darbelerle, haksızlıklarla mücadele eden gazetelerin başında geliyor. Yayınladığı belgeler sayesinde, ya da kendisine ulaşan belgeleri korkmadan yayınlayabildiği için, PKK ile mücadele sırasında yaşanan ihmal ve kasıtlı davranışlar da ortaya bir bir döküldü.
Olmadı Ayşenur olmadı!!! Medya Mahallesi'nde elaleme çeki düzen verirken böyle toptancı bir bakış açısıyla, bir yayın organını "yalancı" diye karalamak sana yakışmadı.
Ne güzel söylemiş Ziya Paşa: "Onlar ki verir lâf ile dünyaya nizamat / Bin türlü teseyyüp bulunur hanelerinde."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA