Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eşini terk ederken eli boş gitmemiş!

Önceki gün Ayhan Sicimoğlu'nun, 40 yıllık eşi Zeynep Akar'ı, beyin ameliyatı geçirip ilgi ve bakıma muhtaç olunca, bir süre baktıktan sonra "Yeter artık bundan sonra ailen baksın" diyerek terk ettiğini yazmıştım.



Büyük yankı uyandıran haberim üzerine çifte yakın çevrelerden onlarca telefon aldım. Hepsi Sicimoğlu'nun, Türkiye'nin en zengin ailelerinden olan Akar Ailesi'nin kızı olan Zeynep Akar ile evliliği sayesinde lüks bir hayat yaşadığını ve Akar Ailesi'nin nüfuzunu kullanarak bugünkü kariyerini yaptığını iddia etti.



Ayrıca sosyetede bomba bir iddia daha konuşuluyor. İddialara göre, Sicimoğlu, iki yıl önce sadece Zeynep Akar'ı ilgi ve bakıma muhtaçken terk edip onun hayata küsmesine ve tedaviyi bırakmasına sebep olmakla kalmamış, bir de giderken eşiyle ortak hesaplarından yüklü miktarda para çekmiş.



Bu arada geçen yıl satın aldığı ve Ege ve Akdeniz'de sefa sürdüğü yelkenlisini de, ortak hesaptan çektiği o paralarla aldığı konuşuluyor. Vallahi pes!!!



REAL MADRİD KARDEŞLİĞİ!

İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'in, 18 yaşındaki Arda Güler'in ardından 14 yaşındaki Ömer Kutluay'ı transfer ettiğini yazmıştım dün. 25 Ağustos'ta Madrid'e gidip topbaşı yapacak olan Ömer'i ilk tebrik eden de Arda Güler oldu. Bir video paylaşarak genç basketbolcuyu kutlayan Arda, "Ömer merhaba kardeşim. Transferini duydum hayırlı uğurlu olsun. İnşallah her şey gönlünce olur. Kendine çok dikkat et" dedi. Bu arada Ömer 25 Ağustos'ta Madrid'e yerleşmeye giderken, babasının yanı sıra annesi Demet Şener ve ablası İrem de yanında olacakmış.



MUTLULUĞA DEMİR ATTILAR!
Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar ile Şubat 2021'de evlendiği iş insanı Kaan Demirağ, iki yıllık evliliklerine iki çocuk sığdırmayı başarmıştı. Ekim 2021'de oğulları Cem'i, geçtiğimiz şubatta da kızları Ada'yı kucaklarını alan çift, yazı kah Bodrum'daki evlerinde kah teknelerinde geçiriyor. Muhabir arkadaşım Ersin Al, mutlulukları parmakla gösterilen Demirağ çiftini, Marmaris'in Selimiye Koyu'na demirledikleri teknelerinde görüntülemiş. Çocukları Cem ve Ada ile keyifli bir tatil yapan çiftin mutluluğu, Ersin'in objektifine işte böyle yansımış.



KRAL SAYESİNDE AİLEYE GİRMİŞ!
Suzan Sabancı Dinçer, İngiltere Kralı III. Charles'ın liderlik ettiği yardım kuruluşu 'The Prince's Trust International'ın 'Hamiler Ailesi'ne girmişti. Seçilmesinin perde arkasında, kralın prens olduğu dönemde kurdukları iş birliği bulunuyormuş. Bir dönem Chatham House Mütevelli Heyeti Üyeliği de yapan ve 'Britanya İmparatorluğu Onursal Mükemmeliyet Önderliği Nişanı' verilen Suzan Hanım, "Dünyanın dört yanındaki gençlerin hayatında olumlu etki bırakmak için üstlendiğim bu görev gurur verici" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA