Türkiye'nin en iyi haber sitesi

HalalBooking.com

HalalBooking.com





2015'de alternatif tatil sektörü Türkiye'de 20'nci yıllını kutlayacak. Özellikle son on yıldır birçok yeni otellerin hizmete girmesiyle beraber kendi inanç ve değerleri ile uyum içinde tatil yapmak isteyen seyahat severlere seçenekler oldukça arttı. Fakat pek çok muhafazakâr aile diledikleri gibi bir otel bulma konusunda hala sorun yaşıyor ya da böyle bir otelin varlığından bile haberdar olmuyor. HalalBooking.com web sayfası, burada tüketicilerin yardımına yetişiyor. HalalBooking.com son 5 yıl içerisinde alternatif tatil sektöründe Online Satış yapan küresel bir web sayfası haline dönüşmüş ve son teknoloji ürünü Online Rezervasyon Sistemi sayesinde üstün müşteri memnuniyetini yakalamayı başardı.




Dinar Standard'ın "Küresel İslam Ekonomisi 2013 Durumu" (State of the Global Islamic Economy 2013) raporuna göre 2012 yılında küresel Müslüman turizm pazarı 137 milyar $ ile (buna hac ve umre dâhil değildir), 2012 yılında BM Dünya Ticaret Örgütü (UNWTO) tarafından tahmin edilen toplam küresel turizm harcaması olan 1.078 $ʹlık miktarın %12,5 oranını oluşturmaktadır. 2020 yılına kadar, DinarStandard'ın - büyüme stratejisi araştırmalar şirketi, Müslüman turistlerin harcamaları, dünya turizm harcamalarının %13,36 ile yaklaşık 200 $ milyar seviyesine gelmesi tahmin edilmektedir.

Bu rakamlarda Türkiye'nin alternatif tatil sektörün ciddi bir paya sahiptir ve özellikle alternatif tatil köyleri kategorisinde öncülük etmektedir. İç ve dış pazarlardaki müşterilerden büyük beğeni kazanmasından dolayı hızla büyüyen sektör revaçta ve bununla beraber yeni yatırımcıları çekmektedir. Örneğin mevcut olan otellerin yanında sadece Alanya bölgesinde 2015'de 5 yıldız kategorisinde iki yeni otel daha kapılarını muhafazakâr müşterilere açıyor.

İslami otel seçenekleri arttıkça HalalBooking.com gibi online rezervasyon platformlarının hizmetleri otel müşterileri için büyük önem taşımaktadır. Alternatif Tatil sektöründe online rezervasyonunda dünya lideri olan HalalBooking.com yeniden tasarlanan web sitesini müşterilerinin hizmetine sundu.
Yeni web sitesi, gelişmiş otel arama - rezervasyon fonksiyonu ve kullanıcı dostu zengin bir resim arşivine sahiptir. Bugüne kadar 70 ayrı ülkeden rezervasyon almış olan HalalBooking'in yeni web sitesinde tatil destinasyonları, muhafazakâr aileler için özenle seçilmiştir. Aşağıdaki tatil seçenekleri için online rezervasyon yapılabilir:

Tatil Köyleri– Çocuklu aileler için ideal tatiller
Şehir Otelleri – Günlük kültür turları ile şehir otelleri
Termal Oteller – Termal kaplıcalar ve tedavileri
Müstakil Villalar – Özel yüzme havuzları, gözlerden uzak, huzurlu tatiller
Tatil köyleri, oteller ve villalarda bayanlar ve aileler için ayrı yüzme havuzları, spa ve sağlık hizmetleri bulunmaktadır. Bazı tatil köylerinde aileler için karma plajlar bulunup, bazı tatil köylerinde ise sadece bayanlara özel plajlar yer alır. Çocuklar için özel oyun kulüpleri ve odaları bulunan bu tatil köyleri, tatillerini çocuklarıyla birlikte huzurlu ve eğlenceli bir şekilde geçirmek isteyen ailelere harikulade bir atmosfer sağlamaktadır. Tüm eğlence programları İslami normlara göre hazırlanmış olup eğlenceli ve aileler için uygundur.
Tatil köyleri ve otellerde bulunan bütün kafe ve restoranlarda yiyecekler helal olup, alkollü içecek servisi yapılmamaktadır. Müstakil villalarda konaklayan müşteriler ise helal gıda malzeme paketlerini daha önceden sipariş edebilirler. Günlük kültür ve şehir turları da ayrıca mevcuttur.
HalalBooking.com web sitesinin müşterilerinin çoğunluğu çocuklu ailelerden oluşmakla beraber bu aileler için online otel arama ve rezervasyon opsiyonları web sitesinde gelişmiş şekilde mevcuttur.
Web sitesindeki tüm fiyatlar, tüm aile bireylerini ve çocuk yaşlarını göz önüne alarak kesin ve toplam olarak hesaplanmıştır.



Kesin ve Toplam Aile Fiyatlandırması özelliğinin yanında, web sitesinde ayrıca Oda Kapasite Garantisi özelliği de bulunmaktadır. Web sitesinde yetişkin sayıları ve çocuk yaşları hesaba katılıp, aileler, konaklayacakları en uygun odaya yerleştirilir. Bu özellik sayesinde müşteriler, rezervasyonlarında zaman kazandıkları gibi otellerine vardıklarında daha büyük odaya yerleştirilip daha fazla ücret ödemek gibi kötü sürprizlerle karşılaşmazlar.
Bütün bu özelliklerin yanında, yaklaşan tarihlerdeki özel indirimler, web sitesi ana sayfasında görülmektedir. Rezervasyonlar tüm online kartlar ile 45 ayrı para birimi ve 6 ayrı dilde yapılabilmektedir. Web sayfasında ayrıca kullanıcı dostu Tatil Arama Fonksiyonu ile istenilen oteller, tarih ve misafir sayısı girilerek bulunabilir. Dokunmatik ekran ile de kullanılabilen web sitesi, 20 farklı ülkede bulunan Çağrı Merkezleri tarafından desteklenmektedir.

HalalBooking.com şirketinin Türkiye Pazarlama Direktörü Fazilet Seçgin, "Sitemiz hakkında müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler oldukça olumlu. Müşterilerimize görsel olarak tesislerin, tatil köylerinin, oteller ve villalardaki odaları en gerçek harika görüntülerle ve ilgili bölümlerdeki doğru açıklamalarıyla sunuyoruz. Her zaman en güncel fiyat ve kampanya bilgilerini sayfamızda bulabilirler. Birçok müşterimiz şu an özellikle 2014 sonuna kadar mevcut olan erken rezervasyon kampanyalarından faydalanmaktalar. Bizim için onur verici olan müşterilerimize hızlı ve kusursuz online rezervasyon süreci hakkında onlardan müthiş takdir ve övgü almakta olmamız. Bu olumlu geribildirimleri otel ortaklarımız ve ortak acentelerimiz tarafımızdan teyit edilmektedir.


Müşterilerimiz ayrıca web sitemizden diğer birçok ülkedeki tatil yerlerinin özelliklerine ulaşabilmekten memnun kalıyorlar. Genellikle helal tatil sitelerinde bulunan oteller sadece Türkiye ile sınırlı, HalalBooking.com ise dünya çapındaki müşteri tabanımızla farklı bölgelere seyahat ve dünyayı keşfetme imkânı sunulmasını arzuluyor. Dolayısıyla Dubai, Mısır, İspanya ve Malta gibi Türkiye dışında bulunan tatil yerleri de web sitemizde sunulmaktadır.




Türkiye geniş yelpazesi ile alternatif tatil köy sektöründe en popüler destinasyondur. Örneğin, Alanya'da Adenya Resort ve Marmaris'te Angel's Peninsula müşterilerimiz arasında en popüler lüks tatil yerleridir. Ayrıca, Batı Karadeniz sahilinde Akçakoca'da bulunan Sky Tower ve Marmara Denizi'nin doğu kıyısında Yalova'da yer alan Rizom Tatil Köyü favoriler arasındadır. Yurtdışında Mısır'da bulunan Porto Marina Resort hakkında birçok olumlu geribildirimler almaktayız. Malta adasındaki villalarımız da çok beğeni kazanıyor ve şehir oteller kategorisinde İspanya'da Alanda Hotel Marbella, Dubai'de Al Jawhara Gardens ve Abu Dabi'de One To One – The Village Otelleri müşterilerimiz arasında en çok beğenilenler."


HalalBooking®, Londra'daki Dünya İslam Ekonomi Forum'da (World Islamic Economic Forum) (2013), Dubai Küresel İslami Ekonomi Zirvesi'nde (Global Islamic Economic Summit) (2013) ve Granada Helal Turizm Konferansı (Halal Tourism Conference) (2014) gibi çeşitli konferanslarda panelist olarak katılım sağlayarak hızla büyüyen sektörü teşvik etmektir.
Seçgin "Bu arenalarda helal tatil için lider olarak Türkiye'yi öne çıkarmaktayız. Tercih edilen tatil yeri sıralamasına göre, Türkiye Malezya'dan sonra Müslüman turistlerin ikinci popüler tatil ülkesidir. Şu ana kadar 70 küsür ülkeden rezervasyon almamız, Türkiye'ye seyahat etmek isteyen uluslararası yolcular için bir giriş kapası olduğumuzun bir kanıtı."
Medya İlişkileri Departmanı - HalalBooking.com

E-posta: pr@halalbooking.com. Takip Edin Facebook | Youtube | Twitter

Telif Hakkı © 2014 HalalBooking.com. Her hakkı saklıdır. Halalbooking® genel merkezleri Türkiye'de ve Londra'da bulunan, uluslararası e-ticaret teknoloji ve dijital pazarlama şirketi olup, şirketin 35 ülkede kayıtlı bir markasıdır. Şirketin birçok ülkede çağrı merkezleri, yazılım geliştirme ve pazarlama ofisleri bulunmaktadır.

Advertorial

ARKADAŞINA GÖNDER
HalalBooking.com
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
SON DAKİKA