Galatasaray'ın Çek futbolcusu Milan Baros, sahadaki agresifliğini önceki gün İstinye Park'ta da sergiledi. Yeni doğum yapan eşi Tereza Frankova ve bebeği Patrick ile İstinye Park'taki Masa Restaurant'ta yemek yiyen ünlü futbolcu, fotoğraflarının çekildiğini fark edince çok sinirlendi. Yeni bebekleri ile fotoğraflarının çekilmesine tepki gösteren Baros, kendilerini görüntüleyen gazetecilere bağırmaya başladı. Futbolcu bebeğinin altını değiştirirken ve eşinin bacağını okşarken fotoğraflanmıştı.
Seksiyim çünkü David'le yatağa giriyorum!
34 yaşında olmasına rağmen güzelliğiyle genç kızlara taş çıkartan Victoria Beckham, eşi David Beckham sayesinde kendisini seksi hissettiğini açıkladı. Amerika'da bir şov programına konuk olan ünlü yıldız, "Kendimi çok seksi hissediyorum çünkü her gece yatağa David Beckham ile giriyorum" dedi.
Aralarındaki büyük yaş farkına rağmen bir dönem örnek mutlu çift olarak gösterilen "Hababam Sınıfı"nın "Güdük Necmi"si 71 yaşındaki Halit Akçatepe ile 32 yaşındaki Rezzan Akçatepe boşanıyor. Kadıköy Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan Rezzan Akçatepe, anlaşmazlık sonucu evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirtti. Kendisinden 39 yaş büyük olan oyuncu Halit Akçatepe ile 1999'da evlendiğini ve 8 yaşında Günsu adında bir kızlarının bulunduğunu belirten Rezzan Akçatepe, dilekçesinde çift olarak uyuşamadıklarını ve uzun süredir ayrı yaşadıklarını kaydetti.
Dalkılıç'tan sevgiliye övgü
Şarkıcı Murat Dalkılıç, Starevi Danışmanlık tarafından Ortaköy Golden Black Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine sevgilisi Pelin Sönmez'le katıldı. Gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında sevgilisine övgü yağdırmayı da ihmal etmedi: "Sevgilim diye söylemiyorum, Pelin bana göre en sempatik oyuncu. Onunla birlikte olduğum için çok mutluyum!" İftara katılan şarkıcı Ayça Tekindor ise saçına taktığı bebek şeklindeki tokayla tüm dikkatleri üzerine çekti.
Polisiyede rol almak isterim!
Boğaziçi'nden' programına konuk olan oyuncu-manken Sema Şimşek, bir 'dönem filmi'nde oynamanın hayalini kurduğunu açıkladı. televizyongazetesi.com'un haberine göre; Şimşek, özellikle Fransa'ya ait bir dönemi anlatan bir yapımda rol almak istiyormuş. 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde oynayan Şimşek, hayalindeki rolü de şöyle anlattı: "Senaristlerimize 'Karakterim kötü kız olma yolunda ilerliyor. İyice kötü yapın ki; ajan gibi elime silah alayım, koşuşturayım' diyorum..."