Gelinle damat, misket havası oynadı, Kenan İmirzalıoğlu'yla karşılıklı göbek attılar. Ardından İmirzalıoğlu, yakın arkadaşı Engin Altan Düzyatan'la harmandalı oynadı.
Sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar ile oyuncu Engin Altan Düzyatan, Beykoz sahilinde Çubuklu 29'da gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi.
Düğünden ilk kareyi Neslişah Alkoçlar Instagram hesabından paylaştı.
Takipçileri çifte mutluluk dilerken, Alkoçlar'ın dantel ağırlıklı duvağı dikkat çekti.
Çiftin nikâh şahitliklerini Şadan Kalkavan, Atilla Özhamarat, Alpay Düzyatan ve Basri Vardarlı yaptı.
Nikah memurunun sorusuna Neslişah Alkoçlar "Sonsuza kadar evet" cevabını verirken, Engin Altan Düzyatan "Evet" demekle yetindi. Nikah sonrası çift basın mensuplarına poz verdi.
Engin Altan Düzyatan, gelini alnından öptü.
Ünlü çiftin düğünü gerçekleştiği sırada ise Türkiye'nin gündemi ise bir anda değişti ve Engin Altan'ın eski nişanlısı Özge Özpirinçci Twitter'da TT listesine birinci sıradan girdi. Türk kızları Özpirinçci'ye destek mesajları yağdırdı.