Türkiye'nin en çok satan yemek dergisi Sofra ve "Türkiye'nin yemek portalı" sloganıyla yayın hayatını sürdüren www.sofra.com.tr ekipleri, "Geleneksel Sofra Buluşmaları" etkinliği çerçevesinde bu kez yemek blog yazarları ile bir araya geldi. Suadiye Zamane Kahvesi'nde gerçekleşen brunch'a, en popüler yemek bloglarının yazarları ve Turkuvaz Dergi Grubu yöneticileri katıldı.
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!
Geleneksel Anadolu kahvehanelerinin çağdaş bir yorumu olarak tasarlanan Zamane Kahvesi'nin keyifli atmosferinde gerçekleşen davet, samimi bir havada geçti.
Zamane Kahvesi konseptinin yaratıcısı, Pelit Pastaneleri'nin üçüncü kuşak yöneticisi Oya Ayan ve Pelit Finans-Pazarlama Sorumlusu Burak Itri'nin yanı sıra, Turkuvaz Dergi Grubu Genel Müdürü Levent Tayla, Genel Müdür Yardımcısı Yonca Ertürk, Yayın Direktörü Aslıhan Sarp İşman ve Pazarlama Müdürü Gözde Güleryüz Türkel'in katıldığı brunch'ta, iki ayrı workshop da yapıldı.
Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği workshop'ların ilkinde Zamane Kahvesi'nin ödüllü Executive Chef'i Gökhan Tufan tarafından "Fırınlanmış Tavuk" ve "Cezvede Türk Kahveli Sıcak Kek" sunumu ve tadımı yapıldı. Ardından Sofra Dergisi fotoğrafçısı Erkin Ön ve yemek fotoğrafçısı Mehmet Ateş'in hazırladığı "Yemek Fotoğrafçılığı" workshop'u gerçekleştirildi.