CİMBOM'UN 100 AKI BURAK
Burak Yılmaz, dün geceki performansıyla galibiyetin başmimarı olurken, aynı zamanda '100'ler kulübü'ne girmenin mutluluğunu yaşadı. İki kez fileleri havalandıran Burak, 101. golüne ulaşarak "Dalya" dedi. Geçen sezon Trabzonspor formasıyla 33 kez ağları sarsarak gol kralı olan Burak, bu sezon da 14 golle yarışta ilk sıraya yerleşti. Yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi (7) ile birlikte toplamda 21 gol kaydetti.
TERİM CANINI ZOR KURTARDI!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hakem tarafından tribüne gönderilmesinin ardından maçı yönetici Abdurrahim Albayrak'la birlikte takip etti. Sarı-kırmızılı takımın karşılaşmalarını izlerken, çok fazla heyecanlanan ve adeta kendinden geçen Albayrak, Terim'e de zor anlar yaşattı. Terim, gol sevinçlerinde zarar görmemek için Albayrak'ı dirseği ile iteklemek zorunda kaldı.
Ekrandan değil Twitter'dan
G.Saraylı futbolcular ve teknik heyet hakeme tepkilerini yayıncı kuruluşa konuşmayarak ve basın toplantısına katılmayarak gösterdi. Bu yüzden Cim Bom'a ceza verilmesi beklenirken, futbolcular suskunluklarını Twitter'da bozdu.
BURAK YILMAZ: Tüm takım arkadaşlarımı ve taraftarlarımızı yüreğimden kutlarım. Takımımız ve taraftarımız bu şekilde bütün olalım Allah'ın izniyle herşey çok iyi olur ve olacak.
ALBERT RİERA: Net bir galibiyet. 2-0 geriden 4-2 kazanmak. Bu ekibin kalitesini, deneyimini ve zihinsel gücünü gösterir. 6 puan farkla lider cimbom.
SEMİH KAYA: Bundan daha güzel doğum günü hediyesi olamazdı.Herkese ve herşeye rağmen 3 puan !! Bütün takıma tebrikler. (Semih pazar günü 22. yaşına girmişti.)
SNEİJDER 183 GÜN SONRA
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Wesley Sneijder sarı-kırmızılı takımdaki ilk golünü Orduspor'a karşı attı. Hollandalı yıldız böylelikle suskunluğunu da bozmuş oldu. Sneijder en son golünü Inter formasıyla, 183 gün önce Pescara'ya karşı bulmuştu.
@hakansukur Yok böyle bir geri dönüş; taraftar istedi Galatasaray kazandı.
@buseterim Tanıştırayım; GALATASARAY
@saffetulusoy Herkesi her şeyi yenip şampiyon olacağız. YILMAZ bir takımımız var şampiyonluğa İNANmış KAYA gibi bir takımımız var. En büyük Galatasaray
@Akbag_Demet 45 dakika boyunca başım ağrıdı, 80. dakikadan sonra 4 tane ilaç içtim! Sırayla ferahladım iyiyim çok şükür. Bizim aile hekimi sağolsun
@niseede Fenerliler ilk yarı Ordu'nun derelerini söylüyordu onlara tavsiyem; O ses Türkiye'yi fazla izlemesinler.
@SametDastan Galatasaray bugün; Orduspor'u, Serkan Çınar'ı, MHK'yi, TFF'yi, saha zeminini, şanssızlığını... Hepsini birden yendi.
@Z_eyzz Ne zamandir bir macta; bu kadar gözyaşı dökmemiştim. Tansiyon falan kalmadı. Kalbim dursa da önemli değil
