Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Başkanlar kaygılı

Bu gidiş tehlikeli
STATLARDAKİ olayları özel güvenliğin önlemesi mümkün değil. Hazırlık maçlarında olaylar çıkabiliyorsa bu tehlikeli bir gidiş demektir. Olayları önlemede psikolojik olarak hazır olan polisin saha içi güvenliği de sağlaması gerekir
İLHAN CAVCAV G.Birliği Başkanı

***
Maçlara gitmem
ÇIKAN olaylar üzücü. Çirkin tezahüratı da tasvip etmiyorum. Tribüne gidip konuştum ve susturdum. Ancak bu bir yere kadar. Bir başkan olarak maçlara gelmek istemiyorum. Bu tür çirkinlikler olduğu sürece maçlara gelmeyeceğim. Yalnızca polisin bu çirkinliklerin ve olayların önüne geçeceğine inanıyorum. Özel güvenlikle bu iş olmaz.
CEMAL AYDIN A.Gücü Başkanı

***
Daha vahim olabilir
ŞAHSIMA yapılan çirkin tezahürat hoş değil. Yarın başkalarına yapılır. Yönetici de sinirlerine bir yere kadar hakim oluyor. Ancak yine de soğukkanlı olmalı. Bu nedenle stat içi güvenliğini de polis sağlamalı. Özel güvenlik görevlisi insan psikolojisini bilmiyor. İlerde daha vahim olaylar yaşanabilir.
MELİH GÖKÇEK Ank.Spor Onursal Bşk.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA