Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Yunanistan'ı çözeriz

Milli Takım Teknik Direktörü Yanal, "Yunanistan'ın zaafları ve çözülecek yanları var. Biz de çözeceğiz. Yüksek tempolu bir takım yaratacağız" dedi

Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal, Avrupa Şampiyonu olan Yunanistan'ın zaafları olduğunu belirterek, "Çözülecek yanları var, biz de çözeceğiz" dedi. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Lokali'nde basın toplantısı düzenleyen Yanal, yüksek tempolu bir takım yaratacaklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Milli takımın olmadığı, ancak olduğunu düşündüğümüz bir turnuvayı geride bıraktık. Yunanistan'ın şampiyonluğuyla bütün takımlar arasındaki mesafenin kapandığını gördük. Takım halinde savunmanın önemini gördük. Yunanistan, rakipleriyle yaptığı mücadeleden ödün vermeden kupayı kaldırdı" dedi.

Çok sert savunma yapılıyor
Yunanistan'ın zaafları bulunduğunu ve her takıma karşı bu turnavadaki gibi oynayamayacağını vurgulayan Yanal şöyle konuştu: "Çözülecek yanları var. Biz de çözeceğiz. Avrupa Şampiyonası'nda bir gerçeği gördük. Çok sert savunma yapılıyor. Bizim takım halinde oynamamız, takım halinde davranış göstermemiz gerekiyor. Bizim oyun karakterimize uyan modeli ortaya çıkaracağız. Oyuncular farklı oyun sistemlerinden gelebilir, ancak önemli olan oyunumuzu ve vizyonumuzu oyunculara aktarmak."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA