Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Final oynardık

Yunanistan ve Danimarka'nın futbollarını beğendiğini ifade eden Ersun Yanal, "Biz bu turnuvada olsaydık finale kadar yükselirdik" diye konuştu

Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2006 Dünya Kupası eleme grubunda yer alan Yunanistan'ın Euro 2004'te yarı finale kalmasının sürpriz olmadığını belirterek, "İyi savunma yapıyor, disiplinli oynuyorlar ve disiplinden kopmadıkları için de başarılı oluyorlar. Ciddiye almalıyız" diye konuştu.

Danimarka da iyi
D
ünya Kupası eleme grubundaki diğer rakibimiz Danimarka'nın hücumda da iyi organize olduklarını ifade eden Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Türk Milli Takımı, Euro 2004'e gelmiş olsaydı kesinlikle final oynardı. Bunu gerçekleştirecek gücümüz var" diye konuştu. Portekiz'de bulunan Yanal, Euro 2004'te bugün oynanacak Çek Cumhuriyeti-Danimarka çeyrek final maçını da izleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA