Queen Mary'nin Laneti konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Türünün önde gelen yapımları arasına adını yazdıran Queen Mary'nin Laneti IMDB puanı ile film eleştirmenlerinden yüksek not aldı. Önceki yapımları ile sanat camiasında başarılara imza atan senaristin bu filmi, türünün başarılı bir emsali olarak literatüre adını yazdırmaya hazırlanıyor. Queen Mary'nin Laneti oyuncuları arasında yer alan güçlü isimler filmi öne çıkarırken, filmin dikkat çeken konusu türün sıkı takipçilerinin radarına girdi. İşte Queen Mary'nin Laneti oyuncu kadrosu ve özeti.

Queen Mary'nin Laneti

Yönetmen

Gary Shore

Senarist

Stephen Oliver, Tom Vaughan

Oyuncular

Adam Grayson, Alan Booty, Alfredo Tavares, Alice Eve, Angus Wright, Brooke Chanel, Chase Drews, Cory Dagg, Dorian Lough, Florrie Wilkinson, Gabi Kerr, Jim Piddock, Joel Fry, Joelle Koissi, Lenny Rush, Luca Barbarossa, Maddison Nixon, Marios Gavrilis, Mark Silverman, Matthew David McCarthy, Michael Trauffer, Nell Hudson, Ricky Bevins, Ross Cullum, Russell MacLeod, Sophia Dunn-Walker, Tiffany Ashton, Tim Downie, Wesley Alfvin, Wil Coban, William Shockley

Özet

Fotoğrafçı Erin ve Patrick, küçük oğulları Lukas'la birlikte gemiye getirildiklerinde, ailelerini geminin karanlık geçmişiyle buluşturan bir dizi olayı başlatırlar. Etrafında dehşet yayıldıkça, bu görkemli okyanus gemisinin göründüğünden çok daha fazlası olduğunu fark etmeye başlarlar.

Şehirler Salonlar

SON DAKİKA